logo

startside

Tromme & Dansetimer

Kalender

Instruktør

Workshops

Særlige Begivenheder


Program

Vores Master-lærere instruerer eleverne i: Tre timers tromme og tre timers dans om dagen, fem dage om ugen!!! Fra begyndere over øvede til professionelle bliver tromme- og danseeleverne delt op i små niveau-baserede hold for at give eleverne maksimal mulighed for at dygtiggøre sig og få individuel instruktion.

Begyndere lærer den rette tromme- og danseteknik med fokus på traditionel guineansk dans og trommerytmer. Let øvede og øvede elever fokuserer mere på de komplekse rytmer, danse og arrangementer med vægt på samspillet mellem tromme og dans, koreografi, frasering og soloteknik. Tromme- og danseundervisningen følger de samme rytmer, og derved får de øvede trommeelever mulighed for at lære den frasering, der bruges til akkompagnement og solospil for danserne.

Det fulde workshop strækker sig over tre uger. Hvis du nøjes med at vælge en eller to uger, bør du lægge dit ophold i begyndelsen af tre ugers-kurset, da det er svært at slutte sig til et hold, der allerede har arbejdet på at opbygge et repertoire. Percussionister må gerne medtage deres egen djembe.

Indkvartering & Mad

Alle Forè-Fotés elever bliver indkvarteret i vores splinternye tiværelses-villa! Denne smukke ejendom stod færdig i 1999 og bliver kaldt ”Hotel Forè-Foté”. Den ligger lige ved vandet og er et trygt, sikkert og komfortabelt sted at bo for eleverne, samtidig med at den ligger centralt i landsbyen. Alle værelserne har køje- og/eller dobbeltsenge med masser af opbevaringsplads til den personlige bagage. Alle dørene har sikre nøglelåse med private vinduer ud for de store gittervinduer, hvilket både giver en glimrende ventilation og beskytter elevernes private ejendele, når de er ude at slå på tromme og danse.

Der er tre bruserum med brusespande og to adskilte badeværelser med træk og slip. Der er adskillige køjer, man kan dase i, og en ny bar med et velforsynet lager af sodavand, øl og andre lækre sager, der dagligt bliver bragt ud fra Conakry. Selvom der ikke er elektricitet på øen, er den nye villa udstyret med en generator, der driver loftslys på alle værelser, badeværelser, bruserum og havegange. Takket være dette kan de lokale musikere underholde om aftenen, og villaen er da også det sted, hvor de fleste af landsbyens begivenheder og fester finder sted.

Tre vidunderlige måltider bliver tilberedt hver dag af vores fremragende kokke. Morgenmaden består af brød og marmelade, smør eller ost, omelet, frisk frugt, kaffe eller te. Frokost og aftensmad er traditionelle afrikanske retter og består af ris med et stort udvalg af tilberedte grøntsager og frisk fisk med forskellige saucer til. Eleverne får tre forseglede 1,5 liters-flasker rent vand om dagen. Selvom dette er mere end rigeligt, kan yderligere flasker købes i baren til lokale priser (ca. 1 US dollar).Det skal du have med
 • Sengetøj – lagner, pude, sovepose eller tæppe, håndklæder, myggenet.
 • Tøj – adskillige sæt hurtigtørrende dansetøj, lette lange bukser til kølige aftener, badetøj, badekåbe.
 • Sko – sandaler, vandresko, badesandaler.
 • Førstehjælpsgrej – inklusive Compeed-plaster, hæfteplaster, medicin mod kvalme, diaré, forstoppelse, myggeolie, tape til hænder og fødder, malariamedicin.
 • Lommelygte og batterier.
 • Fransk-engelsk ordbog
 • Kamera og/eller videokamera og lydoptagelsesudstyr.
 • Lommepenge – amerikanske dollars eller euros i store sedler til ekstraudflugter, markeder osv.
 • Vær venlig ikke at medbringe kreditkort, rejsechecks eller hævekort, da de ikke kan bruges
 • Diverse – myggenet, toiletpapir, solcreme, hat, solbriller, rehydreringspulver (Revolyt), vitamin/mineral-tilskud, energibarer, pengebælte
 • Redningsvest/flydevest anbefales som ekstra sikkerhed under sejladserne.
VISUMKRAV

Man skal medbringe gyldigt pas, visum og internationalt vaccinationsbevis ved indrejse i Guinea. Kontakt ovenstående adresse for at få visumansøgningen, som du derefter sender tilbage. Når dit depositum er modtaget, bliver det krævede præsentationsbrev videresendt til konsulatet. Tag højde for, at det tager noget tid, før du får visummet tilsendt. Det eneste officielle helbredskrav i øjeblikket er vaccination imod gul feber. Konsulatet underretter dig om eventuelle ændringer i kravene. Spørg egen læge eller seruminstituttet til råds om yderligere helbredsanbefalinger. Sørg for at skaffe malariapiller før afrejsen.

Du skal selv arrangere flyrejsen til Conakry. Foré-Foté kan hjælpe dig med at finde et rejsebureau, der kan opfylde dine behov. Endvidere kan der måske skaffes grupperabat, hvis flere rejser sammen. Ring til os eller mail angående dine rejseplaner og underret os om din forventede ankomst i så god tid som muligt. Du bliver hentet i lufthavnen og transporteret til Roume. Ankommer du sent hen på dagen, skal du måske overnatte den første nat i Conakry (med i prisen).

PRISER

Opholdets varighed: 3 uger (helt workshop) – 2 uger – 1 uge
Priser: *3 uger (helt workshop) 915 € / 7800 Dkr – *2 uger: 670 € / 5000 Dkr – *1 uge: 400 € / 3000 Dkr

Til alle workshops skal et depositum på 400 € / 3000 Dkr være indbetalt senest d. 15.November 2010. Ekstrabetaling for 2 eller 3 uger skal betales før afrejsen. *Priserne er inklusive al undervisning, indkvartering, 3 måltider om dagen og 3 liter vand om dagen! *Priserne er ikke inklusive flyrejsen. Kontakt Forè-Foté eller dit rejsebureau for at få den bedste pris. Klik her for at blive registreret online Vil du have flere oplysninger samt en gratis farvebrochure, så send en mail til:

aboubacar@fore-fote.dk eller ring til: +45 48 14 02 07 - +45 52 45 81 95.   Ny dansk brochure

Baggrund

Om

Biografier

Billeder

Butik

Videos