startside

Tromme & Dansetimer

Kalender

Instruktør

Workshops

Særlige Begivenheder

VELKOMMEN TIL DANMARK NYHEDER

Company Forè-Foté School of Drum and Dance har som målsætning at yde den bedst mulige professionelle instruktion i musikken, dansen og kulturen fra Guinea i Vestafrika. Trods sin store popularitet er djembe-ensemblets musik og dans stadig en af de musikarter, der i allerhøjeste grad forvrænges og fremstilles helt forkert i hele verden og især i EUROPA.

For at imødekomme en voksende tilhængerskare og rette op på de gængse misforståelser om musikkens og instrumenternes rødder, og for at bevare den traditionelle guineanske musik, afholder Forè-Foté hvert år hundreder af workshops, foredrag og opvisninger i hele verden.

Forè-Foté tilbyder alle, lige fra skolebørn til musikstuderende, fra højskoler til private firmaer, undervisning fra begynderniveau til øvet niveau i djembe, sangban, kenkeni, doundoumba og dans. Ekspertinstruktører yder deres ypperste for at give ikke blot den fornemste tekniske undervisning, men også de sande og præcise historier bag rytmerne og dansene og deres kulturelle rødder, traditionelle skik og brug.

Alle instruktørerne er autoriserede af Aboubacar M. Camara og Company Forè-Foté School of Drum and Dance og er velbevandrede inden for ikke blot den musik, Aboubacar er opvokset med i sin kultur, men også i den musik, de fremmeste etniske djembe-musikgrupper spiller i Guinea, Mali, Senegal, Gambia og på Elfenbenskysten.

Helt nyt ”Company Forè-Foté Danmark” har nu sin hjemside. Kig jævnligt forbi denne side og kalenderen for at få mere at vide om de kommende workshops i Europa med Aboubacar M. Camara og Forè-Foté.


Udover almindelig undervisning arrangerer Foré-Foté også workshops og koncerter. Undervisningssteder: Malmö, København (kapelvej 44) og Allerød.

Miguel Aboubacar

Vi spiller til private fester, fødselsdage, polterarms, bryllupper, osv..
Foré-Foté sælger og reparerer også instrumenter.


Undervisningen i Europa for Forè-Foté School of Drum and Dance varetages af Forè-Foté-instruktøren A. Miguel Camara. Hvis du vil have flere oplysninger om de europæiske kurser, skal du kontakte:

Aboubacar Miguel Camara
Ørnevang 64 st. mf.
DK 3450 Allerød
Danmark


Tlf.:
Mobil:
Email:
+45-48 14 02 07
+45-52 45 81 95
aboubacar@fore-fote.dk

Baggrund

Om

Biografier

Billeder

Butik

Videos