startside

Tromme & Dansetimer

Kalender

Instruktør

Workshops

Særlige Begivenheder

TILBUD

Få 100 Kr. i rabat på alle vore splinternye professionelle djember fra Guinea! Du får ikke disse fantastiske kvalitetstrommer så billigt noget andet sted! Tjek den nye side med Afrikanske Instrumenter.

De Bedste Professionelle Afrikanske
Instrumenter Og Skind Fra Guinea


Er skindet gået i stykker? Vi har barberede og ubarberede skind lige her. Samt nye djember, dunduner og krinyier. Tjek dem på den nye side med Afrikanske Instrumenter.
"… det er en tour de force i yembé (djembe), en vidunderlig samling melodier,
der rykker så meget, at
ingen kan sidde stille.”

David Licht - Modern Drummer (April 2000)

”Wonbéré” vinder flere og flere priser, fordi det er en af de mest spændende udgivelser med vestafrikansk musik, der tilmed har det lille Forè-Foté ”touch”. Tjek den selv eller køb en til en ven! Hør en bid, læs anmeldelserne og mere til på siden om

"Wonbere CD" side!
NYT LAYOUT OG MERE TIL!

Som du kan se, har markedspladsen fået en større ansigtsløftning med nyt navigationssystem, sidelayout og med et avanceret og dog ganske ligetil og sikkert indkøbsvogn-system. Alt sammen for at hjælpe dig med at finde og købe instrumenter, tekstiler (de er på vej), indspilninger og lektioner fra Guinea, Vestafrika og Forè-Fote-kunstnere.

Da vi hovedsageligt giver os af med forestillinger og undervisning, har vi ikke gjort så meget ud af at sælge varer (bortset fra ”Wonbéré”-cd’en), siden vi åbnede hjemmesiden for næsten to år siden. Men da vi får så mange spørgsmål og anmodninger om instrumenter og andre vestafrikanske ting, vil vi nu prøve at tilbyde ikke blot varer, men også undervisning og informationer, sådan så du og din tromme ser endnu bedre ud og føles og spiller endnu bedre!

Vi lagde ud med at importere nogle af de flotteste trommer, jeg længe har set, og forhåbentlig bliver I alle sammen glade for endelig at få noget at kigge på her på siderne! Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller bemærkninger og tak for støtten. Tak F.F.

"Wonbere"CD

Afrikanske Instrumenter

Tøj og Tilbehør

Baggrund

Om

Biografier

Billeder

Butik

Videos