startside

Tromme & Dansetimer

Kalender

Instruktør

Workshops

Særlige Begivenheder

LIDT OM OS

Forè-Foté Companys Guinea Workshop er årets højdepunkt og den bedste måde at opleve vestafrikansk kunst og kultur på. Eftersom kurset er Guineas ældste og mest velarrangerede, byder det på en kunstnerisk og kulturel udveksling helt uden lige. Workshoppen er beliggende i en fantastisk landsby på øen og har til huse i smukke nye lokaler. Med sine seks timers tromme- og danseundervisning om dagen under kyndig vejledning af vores Master-instruktører giver workshoppen elever fra hele verden rig mulighed for at fordybe sig i den vestafrikanske musik, dans og kultur og i Guineas rituelle traditione

Company Forè-Foté School of Drum and Dance har som målsætning at yde den bedst mulige professionelle instruktion i musikken, dansen og kulturen fra Guinea i Vestafrika. Trods sin store popularitet er djembe-ensemblets musik og dans stadig en af de musikarter, der i allerhøjeste grad forvrænges og fremstilles helt forkert i hele verden og især i EUROPA. For at imødekomme en voksende tilhængerskare og rette op på de gængse misforståelser om musikkens og instrumenternes rødder, og for at bevare den traditionelle guineanske musik, afholder Forè-Foté hvert år hundreder af workshops, foredrag og opvisninger i hele verden.

Forè-Foté tilbyder alle, lige fra skolebørn til musikstuderende, fra højskoler til private firmaer, undervisning fra begynderniveau til øvet niveau i djembe, sangban, kenkeni, doundoumba og dans. Ekspertinstruktører yder deres ypperste for at give ikke blot den fornemste tekniske undervisning, men også de sande og præcise historier bag rytmerne og dansene og deres kulturelle rødder, traditionelle skik og brug.

Forè-Foté-skolerne afholder mange forskellige kurser året rundt for at opfylde kursisternes behov. Tromme- og dansekurser afholdes året rundt på vores to fuldtidsskoler med tromme- og danseundervisning i Danmark. Aboubacar MiguelCamara og medlemmer af Forè-Foté afholder særlige Masters Series-workshops og –lejrskoler i hele Europa, ofte med gæstekunstnere fra Guinea, og skoler og universiteter lægger ofte undervisningen, så den følger Forè-Fotés opvisninger de forskellige steder i landet.

Årets højdepunkt for Forè-Foté School of Drum and Dances elever er workshoppen i Guinea. Det finder sted på den smukke tropeø Roume (1 times bådsejlads fra hovedstaden Conakry) og er det ældste og mest velarrangerede kursus i Guinea for internationale elever, der vil lære slagtøj og dans. Opholdet kan vare fra to til fire uger i Guineas regnløse sæson (fra december til marts), og eleverne får en enestående mulighed for at bo og deltage i en ægte susu-landsby, mens de modtager undervisning op til otte timer om dagen med de ypperste instruktører fra Guineas nationalballet-trupper.

Hvis ikke du har oplevet Forè-Foté i aktion eller bare gerne vil have mere, er det nemt at booke en opvisning, workshop eller et skole/universitetsprogram ved at klikke på linket til venstre og udfylde formularen. Husk at tjekke kalenderen jævnligt for at få det aktuelle program med tidspunkt og sted for Forè-Fotés forskellige begivenheder

Baggrund

Om

Biografier

Billeder

Butik

Videos