startside

Tromme & Dansetimer

Kalender

Instruktør

Workshops

Særlige Begivenheder

TROMMER og DANSEHOLD

Tromme- og danseholdenes program er en af hjørnestenene I Forè-Foté´s undervisning. Det prisbelønnede program er udviklet af Fore-Foté medlem Aboubacar Miguel Camara, og indgår i alle Fore-Foté Europas´s workshops. Det kombinerer intensive hands-on træning med multi-mediaundervisning, foredrag og analyser for at give et fuldstændig og omfattende perspektiv i den traditionelle musik og kultur i Guinea og de omgivende områder.

Workshops afholdes over hele året og er foretaget i seks-ugers serie for maksimal fleksibilitet, studerende opbevaring og studerende budgetter.

Ikke to workshops er helt ens. Instruktører vælge mellem en række af niveau-passende rytmer, øvelser, arrangementer og teknikker, der bedst passer til elevernes behov i den specifikke session mens forberede dem til eksamen og certificering giver dem mulighed for at gå videre til det næste niveau.
I forgrunden-Foté "Danmark School of Drum og Dance" har i øjeblikket tre igangværende niveauer.
Tjek kalenderen for at finde ud af, hvornår din næste klasse begynder.


TROMMER KLASSER BESKRIVELSER

Niveau I - Begyndere: Eleverne lærer ordentlig hånd teknikker, produktion af basale lyde og øvelser for udholdenhed og hurtighed, og samtidig fokusere på de traditionelle rytmer, deres kulturelle oprindelse og anvendelser, fra kernen djembe spille diaspora placeret i og omkring dag Guinea, Vestafrika. En række af multimedie værktøjer, herunder kort, dias, CD'er og video bruges til at hjælpe illustrere regionens kultur og et foredrag om Guineas musikalske historie er gennemført.
(Generelt 0 til 2 års spilleerfaring) Forudsætninger: Ingen

Niveau II - Studerende fokusere på mere avancerede djembe og dunun rytmer og arrangementer, med fokus på dununs. Eleverne forventes at rotere på Sangban, Kenkeni, Doundoumba, og djembe og blive bevandret i både traditionelle og ballet stilarter. Niveau II studerende også bliver introduceret til en række komplekse rytmiske begreber og bliver undervist djembe solo teknikker til forskellige rytmer.
(Generelt 2 til 4 års spilleerfaring) Forudsætninger: fuldendt Niveau 1

Niveau III - Studerende er samlet til en forestilling gruppe atmosfære og skal huske længere og mere komplekse rytmer og arrangementer. Studerende fokusere på mere avancerede djembe solo teknik, dunun improvisation og begynde at forstå og udvikle evnen til at ledsage og føre vestafrikanske dans. Studerende forventes at udføre på EU-koncerter og andre særlige begivenheder.
(Generelt 4 til 6 års spilleerfaring) Forudsætninger: fuldendt Niveau 2


DANSEHOLD BESKRIVELSER

Danseundervisning – Begyndere: Eleverne lærer enkelte grundtrin med lette bevægelser og koreografier til lettere koreografiske forløb passende til forskellige rytmer. I undervisningen indgår også undervisning i sange der passer til dansen og rytmerne. I forløbet indgår også en træning i udholdenhed og hurtighed. Videregående: Eleverne bygger her videre på allerede indlærte danse, sange og rytmer og præsenteres for mere krævende og komplekse dans- sang- rytmiske forløb, der lægger op til forståelse af og indlæring i alle bevægelsers og sanges specifikke samhørighed med de enkelte rytmer og deres tradition.

Performance – Elever, der er sammenspillet til en forestilling og kan huske længere og mere komplekse rytmer og arrangementer samt fokuserer på mere avanceret djembesoloteknik, dunun improvisation og begynder at forstå at udvikle evnen til at ledsage vestafrikansk dans, forventes at deltage i koncerter og andre særlige begivenheder, såsom tv – optræden, bryllupper, navngivningsfester, afrikanske fester, festivaller, polterabends, karnevaller, private fester, julefrokoster etc.

For mere info kan du kontakt: Aboubacar Miguel Camara and Company Forè-Foté

Baggrund

Om

Biografier

Billeder

Butik

Videos